Stołówka

JADŁOSPIS 21.01 – 25.01.2019

PONIEDZIAŁEK

ZUPA: POMIDOROWA - 300 ml
I ZESTAW: PIEROGI LENIWE - 200g, SUR. Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ, MARCHEWKI I RODZYNEK-80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml
II ZESTAW: KOTLET MIELONY – 80g, ZIEMNIAKI – 165g, BURACZKI ZASMAŻANE – 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

WTOREK

ZUPA: KREM Z DYNI Z GRZANKAMI - 300 ml
I ZESTAW: MAKARON SPAGHETTI- 165g W SOSIE BOLOŃSKIM-170 g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml
II ZESTAW: KOTLET SCHABOWY– 80g, ZIEMNIAKI-165g, SAŁ. KOLOROWA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ-80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

ŚRODA

ZUPA: BARSZCZ UKRAIŃSKI - 300 ml
I ZESTAW: GULASZ WP. - 170g, KASZA GRYCZANA -165g, SUR. Z CZERWONEJ KAPUSTY-80g, HERBATA OWOCOWA – 200ml
II ZESTAW: NALEŚNIKI Z SERKIEM WANILIOWYM – 200g , POLEWA CZEKOLADOWA -30 ml, HERBATA OWOCOWA – 200ml

CZWARTEK

ZUPA: KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY - 300 ml
I ZESTAW: BITKA- 80g W SOSIE – 90ml ,ZIEMNIAKI– 165g, WARZYWA GOTOWANE-80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml
II ZESTAW: FASOLKA PO BRETOŃSKU– 200g, ZIEMNIAKI – 165g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

PIĄTEK

ZUPA: ŻUREK ZABIELANY- 300 ml
I ZESTAW: GOŁĄBKI - 80g, W SOSIE POMIDOROWYM-90 ml, ZIEMNIAKI – 165 g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml
II ZESTAW: JAJKO (1,5 SZTUKI) W SOSIE KOPERKOWYM – 90ml, ZIEMNIAKI-165g, SAŁ. Z BURACZKÓW , KOMPOT OWOCOWY - 200ml

 ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE
WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI


INFORMACJE O STOŁÓWCE SZKOLNEJ ( rok szkol. 2018/19)

INFORMACJA

W ZWIĄZKU Z WPROWADZENIEM NOWEGO PROGRAMU DO OBSŁUGI PŁATNOŚĆI ZA POSIŁKI, KAŻDY RODZIC ZOBOWIĄZANY JEST DO WYPEŁNIENIA DANYCH W FORMULARZU,WAŻNE PODANIE AKTUALNEGO ADRESU E-MAIL NA KTÓRY PRZYJDZIE INFORMACJA Z INDYWIDUALNYM NR KLIENTA, KTÓRY NALEŻY PODAĆ W TYTULE PRZELEWU ORAZ WSZELKIE DANE DOTYCZĄCE OPŁATY ZA OBIADY.

ADRES Z KTÓREGO ZOSTANĄ WYSŁANE INFORMACJE TO: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

AKTUALNY NR KONTA
81 1090 2138 0000 0001 3509 2176 BZ WBK

W TYTULE WPŁATY NALEŻY PODAĆ:
NR KLIENTA, IMIĘ I NAZWISKO, NR SZKOŁY , OPŁACANY MIESIĄC
TELEFON KONTAKTOWY: 774573014
OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZ . 6.00-14.00

FORMULARZ


INFORMUJEMY:

ODPISY I ZWROTY GOTÓWKI ZA NIEWYKORZYSTANE OBIADY BĘDĄ UWZGLĘDNIANE JEDYNIE W PRZYPADKU POWIADOMIENIA PRACOWNIKA STOŁÓWKI BĄDŹ ZGŁOSZENIA W BIURZE FIRMY POD NR TEL. 774573014 Z JEDNODNIOWYM WYPRZEDZENIEM. OBIAD NIEPODLEGAJĄCY ODPISOWI (NIEZGŁOSZONY LUB ZGŁOSZONY W DNIU NIEOBECNOŚCI) JEST DO ODBIORU W STOŁÓWCE W CZASIE GODZIN WYDAWANIA OBIADÓW, JEST MOŻLIWOŚĆ ZABRANIA OBIADU NA WYNOS W JEDNORAZOWYCH OPAKOWANIACH –PŁATNE 1 ZŁ.

OBIADY JEDNORAZOWE PŁATNE W MIEJSCU WYDAWANIA POSIŁKÓW, ZAPOTRZEBOWANIE NA OBIAD NALEŻY ZGŁOSIĆ W POPRZEDNIM DNIU ROBOCZYM POD NR TEL. 77 457 30 14


CENY OBIADÓW w roku szkolnym 2018/2019

W MIESIĄCU LUTYM OD 11.02 DO 28.02.2019 - OPŁATA ZA OBIADY ABONAMENTOWE

CAŁY ZESTAW: 14 DNI * 9,00 ZŁ = 126,00 ZŁ

II DANIA: 14 DNI * 8,50 ZŁ = 119,00 ZŁ

ZUPY: 14 DNI * 3,00 ZŁ = 42,00 ZŁ

 

WPŁATY MOŻNA DOKONYWAĆ NA KONTO
81 1090 2138 0000 0001 3509 2176 BANK ZACHODNI WBK
ANDRZEJ MARCINIAK-PRODUKCJA GARMAŻERKI,
UL. KOSZYKA 21, 45-720 OPOLE
TELEFON KONTAKTOWY: 77 457 30 14 (OD PONIEDZIAŁKU –DO PIĄTKU
W GODZ. 6.00-14.00 )
W TYTULE WPŁATY NALEŻY PODAĆ:
NR ID, IMIĘ I NAZWISKO, NR SZKOŁY, KLASĘ, OPŁACANY MIESIĄC

WPŁATY GOTÓWKOWE PRZYJMOWANE SĄ WYŁĄCZNIE
W GODZINACH PRACY STOŁÓWKI
OD 11.30 DO 14.30


Abonament:                              Indywidualnie:                        

cały zestaw      9,00 zł                  10,00 zł

II danie           8,50 zł                   9,00 zł

zupa               3,00 zł                   3,00 zł

 

Cena obiadów abonamentowych obowiazuje przy zakupie min. 10 posiłków w danym miesiącu.

Odpisy i zwroty gotówki za niewykorzystane obiady bedą uwzgledniane jedynie w przypadku powiadomienia pracownika stołówki bądź zgłoszenia w biurze firmy pod nr telefonu 77 457 30 14 dzień wczesniej. Obiad niepodlegający odpisowi (niezgłoszony lub zgłoszony w dniu nioeobecności) jest do odbioru w stołówce, w czasie godzin wydawania obiadów. Istnieje możliwość zabrania obiadu "na wynos" w jednorazowym opakowaniu (koszt 1 zł).

Obiady jednorazowe, płatne w miejscu wydawania posiłków, zapotrzebowanie na obiad, należy zgłosić dzień wcześniej (w dniu roboczym) pod numerem tel: 77 457 30 14

 

prezydent

logo niepodlegla

logo minister

50 lat logo

SPONSORZY:

optim

ape

zakupy dla dzieci

nici

sopelek

ines

cermag

opole

tak czytam

pinezka

rolkowisko

maestro

zabawki

lewel logo

medikor

PATRONI MEDIALNI:

radio opole

doxa fm

tvp3

projekt

Dzisiaj 136

Wczoraj 226

Tydzień 136

Miesiąc 4819

Wszystkich 275448

W tej chwili stronę odwiedza 45 gości.