Stołówka

JADŁOSPIS 8.04 – 12.04.2019

PONIEDZIAŁEK

ZUPA : POMIDOROWA - 300 ml
I ZESTAW: PIEROGI LENIWE – 200g, SUR. Z MARCHWI I JABŁKA-80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml
II ZESTAW: DANIE W STYLU MEKSYKAŃSKIM – 200g , RYŻ Z KURKUMĄ-165 g, SUR. Z BIAŁEJ KAPUSTY I MARCHEWKI – 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

WTOREK

ZUPA : JARZYNOWA- 300 ml
I ZESTAW: BOEUF STROGANOW – 170g , MAKARON- 165g, SAŁATA ZIELONA ZE ŚMIETANĄ – 60g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml
II ZESTAW: KOTLET Z JAJKA Z PIETRUSZKĄ – 80g, ZIEMNIAKI-165g, MARCHEW Z GROSZKIEM– 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

ŚRODA

ZUPA : BARSZCZ CZERWONY - 300 ml
I ZESTAW: PLACKI ZIEMNIACZANE - 240g, ŚMIETANA – 30ml, HERBATA OWOCOWA- 200ml, JABŁKO- 1 SZT
II ZESTAW: LECZO Z WARZYWAMI I KIEŁBASKĄ – 200g , ZIEMNIAKI – 165g, HERBATA OWOCOWA - 200ml,JABŁKO- 1 SZT

CZWARTEK

ZUPA : RYŻ NA ROSOLE - 300 ml
I ZESTAW: KURCZAK PIECZONY – 80g, ZIEMNIAKI – 165g, SAŁ. Z BURACZKÓW – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml,
II ZESTAW: NUGETSY DROBIOWE – 80g, SOS CZOSNKOWY -30 ml, ZIEMNIAKI-165g, SUR. Z CZERWONEJ KAPUSTY – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

PIĄTEK

ZUPA: OGÓRKOWA - 300 ml
I ZESTAW: PALUSZKI RYBNE – 90g, ZIEMNIAKI-165g, SUR. WIELOWARZYWNA – 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml
II ZESTAW: GOŁĄBKI – 80g, SOS POMIDOROWY-90 ml, ZIEMNIAKI – 165g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

 ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE
WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI


INFORMACJE O STOŁÓWCE SZKOLNEJ ( rok szkol. 2018/19)

INFORMACJA

W ZWIĄZKU Z WPROWADZENIEM NOWEGO PROGRAMU DO OBSŁUGI PŁATNOŚĆI ZA POSIŁKI, KAŻDY RODZIC ZOBOWIĄZANY JEST DO WYPEŁNIENIA DANYCH W FORMULARZU,WAŻNE PODANIE AKTUALNEGO ADRESU E-MAIL NA KTÓRY PRZYJDZIE INFORMACJA Z INDYWIDUALNYM NR KLIENTA, KTÓRY NALEŻY PODAĆ W TYTULE PRZELEWU ORAZ WSZELKIE DANE DOTYCZĄCE OPŁATY ZA OBIADY.

ADRES Z KTÓREGO ZOSTANĄ WYSŁANE INFORMACJE TO: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

AKTUALNY NR KONTA
81 1090 2138 0000 0001 3509 2176 BZ WBK

W TYTULE WPŁATY NALEŻY PODAĆ:
NR KLIENTA, IMIĘ I NAZWISKO, NR SZKOŁY , OPŁACANY MIESIĄC
TELEFON KONTAKTOWY: 774573014
OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZ . 6.00-14.00

FORMULARZ


INFORMUJEMY:

ODPISY I ZWROTY GOTÓWKI ZA NIEWYKORZYSTANE OBIADY BĘDĄ UWZGLĘDNIANE JEDYNIE W PRZYPADKU POWIADOMIENIA PRACOWNIKA STOŁÓWKI BĄDŹ ZGŁOSZENIA W BIURZE FIRMY POD NR TEL. 774573014 Z JEDNODNIOWYM WYPRZEDZENIEM. OBIAD NIEPODLEGAJĄCY ODPISOWI (NIEZGŁOSZONY LUB ZGŁOSZONY W DNIU NIEOBECNOŚCI) JEST DO ODBIORU W STOŁÓWCE W CZASIE GODZIN WYDAWANIA OBIADÓW, JEST MOŻLIWOŚĆ ZABRANIA OBIADU NA WYNOS W JEDNORAZOWYCH OPAKOWANIACH –PŁATNE 1 ZŁ.

OBIADY JEDNORAZOWE PŁATNE W MIEJSCU WYDAWANIA POSIŁKÓW, ZAPOTRZEBOWANIE NA OBIAD NALEŻY ZGŁOSIĆ W POPRZEDNIM DNIU ROBOCZYM POD NR TEL. 77 457 30 14


CENY OBIADÓW w roku szkolnym 2018/2019

OPŁATA ZA OBIADY ABONAMENTOWE - W MIESIĄCU KWIETNIU OD OD 1.04 DO 26.04.2019
(BEZ DNI OD 15.04 DO 23.04 )

CAŁY ZESTAW: 13 DNI * 9,00 ZŁ = 117,00 ZŁ

II DANIA: 13 DNI * 8,50 ZŁ = 110,50 ZŁ

ZUPY: 13 DNI * 3,00 ZŁ = 39,00 ZŁ

 

WPŁATY MOŻNA DOKONYWAĆ NA KONTO
81 1090 2138 0000 0001 3509 2176 BANK ZACHODNI WBK
ANDRZEJ MARCINIAK-PRODUKCJA GARMAŻERKI,
UL. KOSZYKA 21, 45-720 OPOLE
TELEFON KONTAKTOWY: 77 457 30 14 (OD PONIEDZIAŁKU –DO PIĄTKU
W GODZ. 6.00-14.00 )
W TYTULE WPŁATY NALEŻY PODAĆ:
NR ID, IMIĘ I NAZWISKO, NR SZKOŁY, KLASĘ, OPŁACANY MIESIĄC

WPŁATY GOTÓWKOWE PRZYJMOWANE SĄ WYŁĄCZNIE
W GODZINACH PRACY STOŁÓWKI
OD 11.30 DO 14.30


Abonament:                              Indywidualnie:                        

cały zestaw      9,00 zł                  10,00 zł

II danie           8,50 zł                   9,00 zł

zupa               3,00 zł                   3,00 zł

 

Cena obiadów abonamentowych obowiazuje przy zakupie min. 10 posiłków w danym miesiącu.

Odpisy i zwroty gotówki za niewykorzystane obiady bedą uwzgledniane jedynie w przypadku powiadomienia pracownika stołówki bądź zgłoszenia w biurze firmy pod nr telefonu 77 457 30 14 dzień wczesniej. Obiad niepodlegający odpisowi (niezgłoszony lub zgłoszony w dniu nioeobecności) jest do odbioru w stołówce, w czasie godzin wydawania obiadów. Istnieje możliwość zabrania obiadu "na wynos" w jednorazowym opakowaniu (koszt 1 zł).

Obiady jednorazowe, płatne w miejscu wydawania posiłków, zapotrzebowanie na obiad, należy zgłosić dzień wcześniej (w dniu roboczym) pod numerem tel: 77 457 30 14

 

prezydent

logo niepodlegla

logo minister

50 lat logo

SPONSORZY:

optim

ape

zakupy dla dzieci

nici

sopelek

ines

cermag

opole

tak czytam

pinezka

rolkowisko

maestro

zabawki

lewel logo

medikor

PATRONI MEDIALNI:

radio opole

doxa fm

tvp3

projekt

Dzisiaj 114

Wczoraj 99

Tydzień 1296

Miesiąc 6393

Wszystkich 299783

W tej chwili stronę odwiedza 37 gości.